Activiteiten

activiteit Koningsschieten 2019

Koningsschieten 2019


Op zondag 30 juni is het jaarlijkse koningsschieten van de Grensjagers gehouden.
In de ochtend werden eerst de koningen (volwassen en jeugd) en de hoogste dame op een ludieke manier opgehaald van hun thuisadres. Aangekomen in de Borgh is na een 5-tal proefpijlen het koningsschieten losgebarsten. Tijdens de wedstrijd was er een korte lunch pauze, met dank aan de Borgh.
Nadat alle 35 pijlen waren geschoten, was bekent wie zich weer voor een jaar koning mag noemen van de Grensjagers.

De uitslag van het koningsschieten 2019 :

  • koning: Jochem Looijmans
  • hoogste dame: Jacqueline Looijmans
  • junior koning: Jelte Steer
  • aspiranten koning: Celina Looijmans
  • Jef Geraertsbeker: Peter Bax
activiteit Valentijn schieten 2019

Valentijn schieten 2019


Op donderdag 14 februari was het Valentijn schieten bij de Grensjagers. Alles was met diverse gekleurde hartjes versiert waarop geschoten kon worden. Je moest goed opletten want voor sommige kleuren hartjes kreeg je minpunten. De winnaars kregen als aandenken een foto sleutelhanger en iedereen kon in de pauze een heerlijk stuk "liefdestaart" eten. Het was een zeer geslaagde en druk bezochte avond.

activiteit nieuwjaarschieten 2017

Nieuwjaarschieten 2017


Afgelopen dinsdag 3 januari hebben we het traditioneel Nieuwjaarschieten in de Borgh georganiseerd, dit was weer een zeer geslaagde activiteit. Ten eerste was het, het doel om elkaar nieuwjaar te kunnen wensen en daarnaast een gezellige avond te kunnen schieten op een speciaal opgebouwd decor. Het was weer voor iedereen een verrassing en erg leuk om de kerstballen kapot te schieten.

Het was een grote uitdaging voor zowel de jeugd als de volwassenen om de grotere maar ook de kleinere kerstballen kapot te schieten maar ook daarbij de houten pallets niet te raken. We hebben samenvattend een heel leuke activiteit gehad waarbij iedereen onder het genot van een hapje en drankje leuk en uitdagend heeft kunnen schieten, met elkaar kunnen bijpraten over de feestdagen en elkaar gelukkig nieuwjaar heeft kunnen wensen. Iedereen hiermee een heel fijn nieuw jaar gewenst en veel schietplezier….