Inschrijven

inschrijven

Lid worden


Hoe werkt het lidmaatschap?
In eerste instantie mag je zonder kosten ca. vier weken komen schieten om te ervaren of handboogschieten de sport is die je echt leuk vind. In deze periode worden de beginselen van het handboogschieten bijgebracht. Na de vier weken zul je gevraagd worden of je lid wil worden van de vereniging. Je krijgt dan een inschrijfformulier dat ingevuld en ondertekend moet worden.
Tijdens de trainingstijden zijn er altijd 1 of meerdere trainers aanwezig die je zullen helpen om je te begeleiden bij het schieten om je beter te kunnen laten schieten.

Het lidmaatschap loopt vanaf het moment van inschrijven en wordt maandelijks afgerekend. Opzegging lidmaatschap dient voor het einde van de lopende maand te gebeuren.

U kunt u ook aanmelden voor een kennismakingsavond door een mail te sturen naar: info@grensjagers.nl


Kosten


Na de periode van 4 weken vrij schieten wordt de verwachting gesteld dat je een besluit neemt om lid te worden van de vereniging of niet en daarmee stopt. Indien je lid wilt worden om verder te kunnen handboogschieten wordt hiervoor een vergoeding gevraagd, t.w.:

Jeugdschutters tot 18 jaar Eur 4,00 per maand
Volwassen schutters vanaf 18 jaarEur 7,50 per maand
Heb je een eigen boog kun je die gebruiken maar wil je de een boog van de vereniging huren kan dat ook voor een bedrag van Eur 5,- per maand. Mocht je na een bepaalde tijd toch besluiten een boog aan te schaffen krijg je het volledige huurbedrag terug, zie dit dan als een spaarcent.

De eerste inschrijving bij het lid worden kost eenmalig Eur 12,50-.


Jeugdzwijn


Ook doen de leden iets voor de jeugd. Bij een wedstrijd doen de schutters een inschatting van de punten die men wil gaan schieten. Indien men het niet heeft gehaald doet men een klein bedrag per punt in een pot (oftewel het "JEUGDZWIJN"). Dit geld is voor de jeugd en hiervoor worden uitjes voor de jeugd georganiseerd, bij voldoende geld...!